17 Mart 2021 Çarşamba

Tabldot Yemek Çeşitleri

 

Fransızca misafir sonrası anlamına gelen tabldot genel olarak 4 çeşit yemekten oluşan menü anlamına gelmektedir. Tabldot yemek çeşitleri firmalara göre farklılık göstermektedir. Cenazelerde, düğünlerde, iş yerlerinde ve çeşitli organizasyonlarda toplu yemek sağlayan firmalar tarafından verilen bu hizmet ile birlikte yemek dağıtımı sağlanmaktadır. Zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olan bu yemekler iş hayatı ve çeşitli davetlerde adeta kurtarıcı olmalıdır. Gıda ihtiyaçları için toplu olarak yapılan yemekler de maliyeti düşürdüğü için tercih edilmelidir. Zengin menüsü ile firmamız tarafından sağlanan ev yemeği hizmeti yemekleri tüketenlerin öğünlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmaktadır. Etli yemeklerden zeytinyağlı yemeklere ve ikramlıklara kadar geniş menüler ile tüketicilere hizmet sağlanmaktadır.

Firmamız tarafından tabldot yemek çeşitleri belirlenirken müşterilerimizin ihtiyaçları göz önüne alınmaktadır. Menüler müşterilerimiz tarafından gün gün olarak hazırlanmakla birlikte, dilerseniz taleplerinizi uygun örnek menüler ile sizlere hizmet de sağlamaktayız. Etki barbunyadan ıspanağa, terbiyeli kerevizden islim köfteye kadar geniş yemek alternatifleri ile sizler için uyumlu menüler hazırlıyoruz. Örneğin pazartesi günü Hasanpaşa köfte varsa, Salı günü de sebzeli türlü olarak menü belirleniyor. Firmamız yemeklerin nakliyesi ve servisi için de hizmet sağlıyor. Aşçılar tarafından itina ile hazırlanan yemekler çorba, ana yemek, tatlı ve meyve çeşitleri ile tedarikçilerimiz için özenle hazırlanıyor. Fast food gibi sağlıksız beslenme alışkanlıklarının yerine hem daha az maliyetli hem de sağlıklı yiyecekler tüketebilirsiniz.

Tabldot yemek çeşitleri firmamız tarafından özenle belirlenmektedir. Ücret karşılığında pek çok farklı yemek çeşidi ile sunulan bu hizmet düğünlerde, iş yerlerinde, cenazelerde yemek hizmeti sunuluyor. Çalışma hayatına yemek hizmeti verirken insanların vücut ihtiyaçlarını karşılayacak türden yemekler olması gerekir. Malzeme seçiminden yemeğe, yemeğin pişirilip servis edilmesine kadar pek çok hizmet verilmekte, yemek hizmeti çok kişiye hitap ettiğinden dolayı maliyet de düşmektedir. Ayrıca zaman problemi de bu yemek seçeneği ile avantaj sunuyor. Yemek konusunda pek çok firmanın bünyesinde personel bulundurmasına gerek yoktur. Bu hizmet ile pek çok maliyet en aza inmekte olup, mutfak bakımı, aşçıların maaşları gibi ekstra giderler olmayacağından yemek hizmeti almak daha avantajlı görülmektedir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder