Fransızca misafir sonrası anlamına gelen tabldot genel
olarak 4 çeşit yemekten oluşan menü anlamına gelmektedir. Tabldot yemek çeşitleri
firmalara göre farklılık göstermektedir. Cenazelerde, düğünlerde, iş
yerlerinde ve çeşitli organizasyonlarda toplu yemek sağlayan firmalar
tarafından verilen bu hizmet ile birlikte yemek dağıtımı sağlanmaktadır.
Zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olan bu yemekler iş hayatı ve çeşitli
davetlerde adeta kurtarıcı olmalıdır. Gıda ihtiyaçları için toplu olarak
yapılan yemekler de maliyeti düşürdüğü için tercih edilmelidir. Zengin menüsü
ile firmamız tarafından sağlanan ev yemeği hizmeti yemekleri tüketenlerin
öğünlük ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanmaktadır. Etli yemeklerden
zeytinyağlı yemeklere ve ikramlıklara kadar geniş menüler ile tüketicilere
hizmet sağlanmaktadır.
Firmamız tarafından tabldot yemek çeşitleri belirlenirken
müşterilerimizin ihtiyaçları göz önüne alınmaktadır. Menüler müşterilerimiz
tarafından gün gün olarak hazırlanmakla birlikte, dilerseniz taleplerinizi
uygun örnek menüler ile sizlere hizmet de sağlamaktayız. Etki barbunyadan
ıspanağa, terbiyeli kerevizden islim köfteye kadar geniş yemek alternatifleri
ile sizler için uyumlu menüler hazırlıyoruz. Örneğin pazartesi günü Hasanpaşa
köfte varsa, Salı günü de sebzeli türlü olarak menü belirleniyor. Firmamız
yemeklerin nakliyesi ve servisi için de hizmet sağlıyor. Aşçılar tarafından itina
ile hazırlanan yemekler çorba, ana yemek, tatlı ve meyve çeşitleri ile
tedarikçilerimiz için özenle hazırlanıyor. Fast food gibi sağlıksız beslenme
alışkanlıklarının yerine hem daha az maliyetli hem de sağlıklı yiyecekler
tüketebilirsiniz.
Tabldot yemek çeşitleri
firmamız tarafından özenle belirlenmektedir. Ücret karşılığında pek çok
farklı yemek çeşidi ile sunulan bu hizmet düğünlerde, iş yerlerinde,
cenazelerde yemek hizmeti sunuluyor. Çalışma hayatına yemek hizmeti verirken
insanların vücut ihtiyaçlarını karşılayacak türden yemekler olması gerekir.
Malzeme seçiminden yemeğe, yemeğin pişirilip servis edilmesine kadar pek çok
hizmet verilmekte, yemek hizmeti çok kişiye hitap ettiğinden dolayı maliyet de
düşmektedir. Ayrıca zaman problemi de bu yemek seçeneği ile avantaj sunuyor.
Yemek konusunda pek çok firmanın bünyesinde personel bulundurmasına gerek
yoktur. Bu hizmet ile pek çok maliyet en aza inmekte olup, mutfak bakımı,
aşçıların maaşları gibi ekstra giderler olmayacağından yemek hizmeti almak daha
avantajlı görülmektedir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder